Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs i PP tornen a exigir la retirada de la pancarta dels presos de l'Ajuntament de Tarragona

El govern municipal va instal·lar de nou dilluns la pancarta 'Llibertat presos polítics', amb motiu de l'ajornament de les eleccions al Parlament

El govern municipal va instal·lar dilluns la pancarta "Llibertat presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Tarragona, amb motiu de l'ajornament de les Eleccions al Parlament El govern municipal va instal·lar dilluns la pancarta "Llibertat presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Tarragona, amb motiu de l'ajornament de les Eleccions al Parlament AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Gener 2021 11:05

El Partit Popular de Tarragona ha presentat un nou escrit davant la Junta Electoral Central (JEC) per a reclamar la retirada immediata de la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament de Tarragona, un dia després de que l’equip de govern decidís tornar-la a penjar. El PP li recorda que el TSJC ha suspès de forma cautelar el decret de l'ajornament de les eleccions del 14F, data, que de moment, es manté en vigor.

El portaveu popular, José Luís Martín, ha manifestat que “a més de fer el ridícul, traient i amagant una pancarta dia sí dia no, i de donar una imatge vergonyosa tenint en compte la greu situació sanitària i socio-econòmica que estem patint, és evident que les prioritats que un alcalde hauria de tenir en aquests moments són unes altres, però, Ricomà, demostra, una vegada més, que no treballa per a Tarragona, sinó per als seus companys d’ERC", ha reblat.

En la mateixa línia, Ciutadans ha reclamat a l’Ajuntament que “retiri la simbologia partidista de la façana del palau municipal”. La portaveu municipal de Cs, Sonia Orts, ha qualificat de “burla” que “el govern hagi tornat a penjar la pancarta, que representa només a determinades formacions polítiques, perquè s’han ajornat les eleccions”. Per la regidora del grup de l'oposició, “un cop més, l’alcalde Ricomà incompleix la resolució que obliga els ajuntaments a garantir la neutralitat de tots els espais públics" i ha afegit que “tot i els nombrosos problemes que té Tarragona, sembla que a l’alcalde el que més li preocupa és penjar una pancarta partidista”.

Cal recordar que dilluns passat, el govern municipal va instal·lar de nou la pancarta "Llibertat presos polítics" de la façana de l'Ajuntament de Tarragona, amb motiu de l'ajornament de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: