Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xavier Quintana, nou coordinador local de Junts a Tarragona

Anna Tarragó és la nova coordinadora del partit a Reus i Marc López a Valls

Xavier Quintana, en una imatge d'arxiu Xavier Quintana, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Gener 2021 07:35

Aquest dimarts a la tarda es tancava el procés per a l’elecció dels representants que formaran part del Comitè Executiu Local (CEL) de la ciutat de Tarragona. L’única candidatura presentada, encapçalada per l'exregidor Xavier Quintana com a coordinador local, ha estat escollida amb la majoria de vots dels afiliats/des, comptant així amb un suport ampli i sòlid, per tal d’encarar el projecte de Junts x Catalunya a la ciutat.

Els passats dilluns i dimarts les afiliades i afiliats de Junts per Catalunya a Reus van celebrar les votacions per elegir l’estructura de l’agrupació local de la ciutat, que amb un 77,4% de participació del cens i de forma 100% telemàtica va escollir els 18 membres que formaran aquesta coordinadora local. Anna Tarragó coordinarà el partit a Reus, acompanyada d’un equip de 17 persones, que representen la realitat plural de Junts a Reus.

A Valls, aquest dimarts també s'ha elegit el comitè local de Junts per Valls. Amb un 62% de participació sobre el total del cens, Marc López ha estat nomenat nou coordinador local de la formació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: