Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà reclama a Aragonès que el Govern posi els diners necessaris per desenvolupar el Plaseqta

L'alcalde de Tarragona considera que el pla és "imprescindible" per la seguretat dels veïns

Imatge d'arxiu de la capçalera de la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 Imatge d'arxiu de la capçalera de la manifestació organitzada pels veïns de Bonavista per reclamar més seguretat arran de l'explosió a la planta d'IQOXE, el 19 de gener del 2020 MAR ROVIRA / ARXIU / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 25 Novembre 2020 12:44

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha reclamat al vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, que es destinin els diners necessaris per desenvolupar el Plaseqta. Ricomà ha valorat que es tracta d'una eina "imprescindible" per la seguretat dels veïns de la ciutat i dels municipis propers.

També ha carregat contra la "incoherència" del Departament d'Interior, després que ahir el conseller Miquel Sàmper afirmés que no hi ha pressupost per adquirir els sensors químics que han de perimetrar el polígon petroquímic ni tampoc per desenvolupar el pla. Unes manifestacions que contrasten amb "el compromís" del seu antecessor, Miquel Buch. "Estem en una zona molt sensible i la gent necessita seguretat", ha afegit el batlle.

Ricomà també s'ha referit al requeriment que el ministeri de Cultura ha fet a l'Ajuntament per reclamar el retorn d'una subvenció de 114.000 euros pels Jocs Mediterranis. Ricomà ha carregat contra l'anterior equip de govern municipal, format pel PSC i el PP. "Diria que les coses no les van fer bé i que és un nyap més dels Jocs", ha indicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: