Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus aprova un pressupost de 122 MEUR

Es preveu una partida de 8,5 MEUR en inversions

Ajuntament de Reus Ajuntament de Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal ACN
Divendres, 20 Novembre 2020 16:34

L'Ajuntament de Reus ha aprovat en el ple d'aquest divendres el pressupost municipal per al 2021, amb un import de 122 milions d'euros. Segons informen fonts del consistori, els comptes del pròxim exercici tenen el doble objectiu de generar activitat econòmica i atendre els més vulnerables en l'actual context de crisis sanitària, social i econòmica.

El pressupost de 2021 es redueix lleument respecte els comptes d'enguany per l'efecte del traspàs de la gestió de l'Hospital Sant Joan a la Generalitat. Tanmateix, descomptant l'efecte hospital, el pressupost tindria un caràcter expansiu, amb un increment de 3,3 milions d'euros respecte el de 2020. L'expedient inclou, a més, un Pla d'Inversions dotat amb 8,5 milions d'euros.

En el mateix plenari s'han aprovat diverses modificacions de les ordenances fiscals amb l'objectiu de flexibilitzar el pagament dels tributs als contribuents amb dificultats econòmiques, impulsar noves mesures per a la reactivació econòmica i dinamitzar el mercat de l'habitatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: