Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona considera "greu" que Ricomà "minimitzi" l'impacte de la sentència del POUM

Floria (PSC): "Parlen de futur quan el que cal és resoldre la greu situació actual de col·lapse i exigir a la Generalitat que actuï amb urgència"

La consellera del PSC de Tarragona, Begoña Flora, en una imatge d'arxiu La consellera del PSC de Tarragona, Begoña Flora, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Novembre 2020 07:56

El PSC de Tarragona considera "greu" que el govern municipal (ERC-ECP) "minimitzi" l'impacte de la sentència que anul·la el Pla General Urbanístic de Tarragona (POUM) i que l'alcalde els qualifiqui com "una oportunitat", quan en realitat "ens trobem davant una crisi gravíssima". En paraules de la consellera socialista, Begoña Floria, "s'està parlant de futur quan cal posar tots els esforços en com afrontar el col·lapse que patirem en mig d'una greu crisi econòmica i amb pandèmia, i el primer que cal és comprometre a la Generalitat, corresponsable en aquest tema, per aprovar amb urgència normes subsidiàries que permetin evitar una paràlisi total".

Per Floria, la situació és especialment preocupant atès que "ens trobem amb un equip de govern feble i ja desbordat només amb les qüestions del dia a dia, que genera greus mancances de gestió". "Diu l'alcalde que contractaran un nou gerent d'Urbanisme i que tindrem nou POUM en tres anys, quan portem mesos sense gerent de Turisme i les contractacions en personal tenen un tràmit llarg, ja en condicions normals", ha recordat la consellera.

Generar falses expectatives sobre terminis que no es podran complir i "alegrar-se" perquè hi haurà noves "oportunitats", com aturar projectes amb els quals ERC està en contra, és una "irresponsabilitat", a criteri del PSC. En aquest sentit, Floria ha explicat que "des del PSC hem demanat al govern que es faci l'abans possible una avaluació d'impacte i que la Generalitat, que va aprovar el POUM i que també és responsable, actuï amb la màxima urgència". La regidora ha conclòs que "primer cal parar l'hemorràgia, i després ja parlarem de com s'ha de recuperar el malalt, fer-ho al revés pot tenir conseqüències gravíssimes per la ciutat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: