Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls obre la convocatòria de subvencions per a les entitats d'educació en el lleure i juvenils

Les subvencions es poden sol·licitar, de forma telemàtica, fins al proper 24 de desembre

L'Espai Ca Creus acull el servei municipal 'VallsJove' L'Espai Ca Creus acull el servei municipal 'VallsJove' ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Novembre 2020 08:21

El servei municipal de joventut de l'Ajuntament de Valls 'VallsJove' ha obert una nova convocatòria per a la concessió de subvencions a les entitats d'educació en el lleure i a les entitats juvenils per les activitats desenvolupades en el període comprès entre el setembre de 2019 i l'agost de 2020. El servei de joventut fa anys que destina una partida del pressupost a donar suport econòmic a les entitats de lleure infantils i juvenils, com a mesura de suport a l'associacionisme en el camp del lleure, i juvenil en general, per a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat.

Les entitats poden presentar les sol·licituds fins al proper dia 24 de desembre de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Valls. Les entitats trobaran tota la documentació necessària al web del servei municipal de joventut (www.vallsjove.cat) o a la seu electrònica de l'Ajuntament (seu.valls.cat). No obstant això, el servei de joventut es disposa a les entitats per a resoldre tots els dubtes i acompanyar en la tramitació electrònica.

Amb aquestes subvencions des del servei de joventut es vol fomentar la participació de les entitats en projectes de barri i ciutat; potenciar la formació d'educadors/es en el camp del lleure; donar suport al funcionament ordinari i extraordinari de les entitats juvenils; promoure la cohesió social; assegurar una oferta diversificada d'activitats socioculturals juvenils, i donar suport a les activitats obertes de caire lúdic, cultural o festiu.

Les subvencions a les entitats juvenils i del lleure que convoca VallsJove és una de les accions recollides en el Pla Local de Joventut vigent on es contemplen totes les polítiques municipals de joventut a implementar pels propers anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: