Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú proposa fer una via ciclista que uneixi el municipi amb Tarragona

Demanen treballar amb el Consell Comarcal i altres ajuntaments en la creació d’un projecte de via ciclista en el marc de la convocatòria d'ajuts europeus

Els comuns demanen una via ciclista que uneixi Vila-seca amb Tarragona. A la imatge, un tram del possible recorregut Els comuns demanen una via ciclista que uneixi Vila-seca amb Tarragona. A la imatge, un tram del possible recorregut VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 30 Octubre 2020 08:28

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú defensarà en el Ple d'aquest divendres una moció on instarà a l’Ajuntament del municipi a participar amb el Consell Comarcal del Tarragonès i altres ens locals de la comarca en la creació d’un projecte de via ciclista, en el marc de la convocatòria d'ajuts FEDER per a projectes de vies ciclistes urbanes i interurbanes de la Generalitat de Catalunya 2021-2027.

El passat 28 de maig de 2020, la Generalitat de Catalunya va anunciar una nova convocatòria d’ajuts per a fomentar l'execució d'actuacions de vies ciclistes per part de les entitats locals i de determinats consorcis, susceptibles de finançament per al proper Programa operatiu FEDER de Catalunya 2021-2027.​ Aquesta convocatòria està dotada de 20 MEUR per cofinançar el 50% del cost de les actuacions (IVA exclòs)​.

Fruit d’aquest anunci de la Generalitat els propis comuns, juntament amb altres forces polítiques, van impulsar el passat 14 d’agost en el Consell Comarcal del Tarragonès una moció presentada per crear un projecte de via ciclista al territori. És per aquest motiu que Mario Téllez, portaveu de la formació a Vila-seca i al consell comarcal, considera que “estem davant d’una oportunitat única per cooperar des de les diferents administracions del territori per vertebrar una via ciclista que uneixi Vila-seca amb Tarragona mitjançant ajuts europeus”.

A la moció els Comuns exposen que la promoció de la bicicleta està alineada amb gran part dels objectius de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible de les nostres ciutats i comunitats: combatre el canvi climàtic, generar salut i benestar a la població i el desenvolupament de serveis de transport i turisme sostenibles, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: