Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Reus exigeix més recursos per al CAP Sant Pere

Débora García (Cs), després de reunir-se amb el sindicat USITAC, demana que “el govern local reclami a la Generalitat que actuï per oferir un servei de qualitat”

Imatge d'arxiu del CAP Sant Pere de Reus Imatge d'arxiu del CAP Sant Pere de Reus ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Octubre 2020 17:35

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus, Débora García, ha exigit “més recursos per al CAP Sant Pere de Reus”. García ha explicat que “la situació que pateixen els usuaris i treballadors d’aquest centre ja era complicada i ara s’ha agreujat per la pandèmia de la Covid-19” i ha afegit que “des de Cs donem suport a les reivindicacions del sindicat USITAC”, amb qui el Grup Municipal ha mantingut una reunió per conèixer de primera mà la situació. Per això, la portaveu municipal de Cs ha exigit a l’equip de govern de Reus que “reclami a la Generalitat les actuacions i recursos necessaris perquè el CAP Sant Pere ofereixi un servei de qualitat”.

En aquest sentit, García ha demanat “el desdoblament del CAP Sant Pere, perquè els usuaris, molts d’ells persones grans, no s’hagin de desplaçar i puguin ser ateses al barri del Carme” i “la construcció d’un aparcament, per garantir-ne una bona accessibilitat”. Pel que fa a personal, “és imprescindible reforçar la plantilla amb, com a mínim, una infermera al torn de nit”. García també ha explicat que “durant la primera onada, el personal no va tenir suficient EPIS i material de protecció i, per això, cal garantir que aquesta situació no es torni a repetir”.

Finalment, la portaveu municipal de Cs ha demanat “extremar les mesures de seguretat i neteja per lluitar contra la Covid-19”. En concret s’ha referit a la decisió de Salut, aprovada per la Fundació Educativa i Social (FES) de Reus, de destinar la quarta planta de la residència d’Horts de Miró per atendre casos positius d’altres centres que no puguin garantir les mesures d’aïllament adequades. “És evident que hem de garantir la màxima protecció i atenció a les persones que viuen en residències, per evitar que es repeteixi una situació com la que es va viure durant els primers mesos de la pandèmia”. Ha afegit, però, que “cal extremar les precaucions, reforçar al màxim les mesures de seguretat, trobar solucions a qüestions com el fet que totes les plantes comparteixen una mateixa escala i escoltar les peticions dels sindicats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: