Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles de música i les activitats singulars municipals centren dues línies d’ajuts de la Diputació

Els ajuntaments i altres ens locals de la demarcació poden presentar les seves peticions fins el proper 21 d’octubre

Una de les convocatòries preveu lliurar subvencions a escoles de música de titularitat municipal Una de les convocatòries preveu lliurar subvencions a escoles de música de titularitat municipal DIPTA.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Octubre 2020 08:28

La Diputació de Tarragona ha obert dues convocatòries amb línies d’ajuts adreçades a ajuntaments i altres ens locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Una de les convocatòries preveu lliurar subvencions a escoles de música de titularitat municipal, amb una dotació econòmica total de 900.000 euros, una xifra que incrementa en 300.000 euros la dotació de l’any anterior. Així, es vol contribuir al finançament parcial de les despeses d’aquests centres i al dèficit que s’ha derivat de l’actual crisi sanitària, permetent que es puguin mantenir els ensenyaments musicals als municipis de la demarcació.

La segona línia d’ajuts adreçada a ajuntaments i ens locals la centren les activitats que organitzin de caràcter extraordinari, singular o d’interès ciutadà i tenen una dotació econòmica de 600.000 euros. Des de la Diputació es valora que aquestes activitats contribueixen a la reactivació de l’economia dels municipis, adequant-se a les condicions sanitàries que marqui la normativa vigent.

Les dues convocatòries, que són obertes fins el proper 21 d’octubre, se sumen a les que la Diputació adreça tant al sector públic com privat per a activitats culturals, esportives i educatives i a despeses derivades de la pandèmia del Covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: