Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Vila-seca injecta 2,5 MEUR en diverses millores per a la Pineda

Aquesta setmana comencen les obres per al nou paviment al pavelló municipal

Vista general de la Pineda Vista general de la Pineda AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Setembre 2020 08:32

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentement diversos projectes i ha tret a contractació també tot un seguit d’obres de millora de diversos carrers de la Pineda així com del pavelló municipal d’esports.

La inversió, superior als 2,5 milions d’euros, s’emmarca sobretot en el Pla d’Impuls Municipal de l’Ajuntament de Vila-seca i que té com a objectiu principal activar accions i projectes que ajudin a impulsar econòmicament els autònoms i el sector empresarial.

Els projectes

Un dels principals projectes seran les obres que s'iniciaran aquesta setmana al pavelló municipal d'esports. Els treballs consistiran en la instal·lació d’un nou paviment, una nova coberta i ampliació d’espais amb nous vestidors i renovació integral de les instal·lacions al pavelló.

Pavelló Esports la Pineda

A la via pública, es construirà la xarxa de pluvials i millora urbana del carrer de Joaquim Serra de la Pineda. També s'executaran les obres per a la renovació dels pous de clavegueram i les seves escomeses domiciliàries al carrer de Pep Ventura i a la cruïlla del carrer d’Emili Vendrell amb el passeig de Pau Casals de la Pineda.

El paquet d'actuacions també contempla les obres de reforç de l’enllumenat públic en diversos passos de vianants i la millora de les voreres, arrencada d’arbres i nova plantació dels carrers d’Enrico Caruso i d’Alfredo Kraus, des del passeig de Pau Casals fins al carrer d’Amadeu Vives. Finalment, es renovarà la xarxa d'aigües residuals i ferms als carrers d’Hipòlit Lázaro, Monestir de Poblet i a la plaça de la Cançó Catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: