Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell convoca nous ajuts per a persones treballadores autònomes i petites empreses per la Covid-19

L'objectiu d'aquesta segona convocatòria és que els ajuts arribin a aquelles que no van poder beneficiar-se'n a la primera

Ple extraordinari telemàtic de l'Ajuntament del Vendrell Ple extraordinari telemàtic de l'Ajuntament del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Setembre 2020 21:09

L'Ajuntament del Vendrell va aprovar dijous en un ple extraordinari les bases reguladores d’una segona convocatòria d’ajuts per al manteniment i impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la Covid-19, amb 19 vots a favor (Govern, SP-ERC, Primàries el Vendrell i regidora no adscrita) i 1 abstenció (JxV). El regidor de Podem El Vendrell no ha pogut votar per una incidència tècnica durant la connexió telemàtica.

Es tracta d’una proposta que continua amb les bases de la primera convocatòria, amb alguna modificació, que té una dotació pressupostària de 120.000 euros, i la quantia de l'ajut pot ser fins a un màxim de 600 euros.

Podran beneficiar-se d'aquest ajut les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 15 treballadors, amb domicili del centre de treball al municipi del Vendrell, que hagin hagut de suspendre la seva activitat econòmica a causa dels efectes de l'estat d'alarma ocasionada per la Covid-19, o que no havent hagut de suspendre la seva activitat hagin tingut una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació i que hagin registrat pèrdues econòmiques com a conseqüència de la situació de crisi sanitària.

Si no es presenten al·legacions durant el període d’exposició al públic, aquestes bases quedaran definitivament aprovades per poder obrir el període de presentació de sol·licituds.

La segona convocatòria d’aquests ajuts és un dels punts recollits al pla 'Reactivem el Vendrell', que és fruit d’un acord de consens de tots els grups municipals amb representació al consistori i, també, de la implicació d’entitats i de la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: