Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alcaldessa de Valls també es dona de baixa del PDeCAT

Dolors Farré i la plana major de Junts per Valls han fet pública la seva decisió a través de les xarxes socials

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en una imatge d'arxiu L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 31 Agost 2020 19:06

L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha anunciat avui a través de les xarxes socials la seva decisió de donar-se de baixa del PDeCAT: "He demanat tramitar la meva baixa com associada del PDeCAT, fruït de les diferències amb el rumb i la direcció del partit i, especialment, pels fets dels darrers dies. Continuarem treballant de valent des de JxCat i JxValls, com sempre al costat del MH President Carles Puigdemont". 

L'alcaldessa no ha estat la única representant de Junts per Valls a l'Ajuntament que ha abandonat la formació liderada per David Bonvehí. També s'han donat de baixa del partit els regidors Marc Ayala, Martí Barberà o Enric García. 

Durant tot el dia, han estat diversos els diputats, regidors i altres càrrecs electes de JxCat que s'han donat de baixa del Partit Demòcrata. Un d'ells ha estat el president del Grup Parlamentari de JxCat i exalcalde de Valls, Albert Batet, o el propi líder de JxCat, Carles Puigdemont.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: