Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llorenç del Penedès obre un període de consulta ciutadana per a l’elaboració de l’Ordenança Municipal de Civisme

Els ciutadans podran aportar noves propostes i fer consultes enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins el 8 de setembre

L'Ordenança municipal de civisme recollirà diversos aspectes com les bones o males pràctiques del reciclatge L'Ordenança municipal de civisme recollirà diversos aspectes com les bones o males pràctiques del reciclatge AJUNTAMENT DE LLORENÇ DEL PENEDÈS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Agost 2020 08:40

Amb l’objectiu de garantir la participació ciutadana en el procediment d’elaboració de normes de rang reglamentari, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès sotmet a consulta pública la necessitat d’aprovar una Ordenança municipal de civisme al municipi.

L’ordenança recull una sèrie de conductes sancionables amb l’objectiu de promoure la convivència al municipi. La proposta de text està disponible al web de l’Ajuntament, a l’apartat de notícies, per a ser consultat.

Per altra banda, els ciutadans que ho desitgin podran aportar noves propostes i fer consultes enviant-les al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El període de consulta i les eventuals propostes o comentaris que vulguin fer els ciutadans es podran dur a terme fins el 8 de setembre.

El text final de l’ordenança es portarà al proper Ple, per a la seva aprovació.⁠

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: