Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Salou demana a la Generalitat que no autoritzi la concentració per la República al passeig Jaume I

La Plataforma x la Democràcia i la Llibertat l'ha convocat pel dissabte 22 d'agost, a les 19h

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Concentració per la República, al Passeig Jaume I de Salou Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Concentració per la República, al Passeig Jaume I de Salou ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Agost 2020 08:45

El PP de Salou sol·licitarà a la delegació del govern de la Generalitat de Catalunya que no s'atorgi l´autorització preceptiva perquè es pugui dur a terme la manifestació que sota el lema 'Concentració per la República' ha convocat la Plataforma x la Democràcia i la Llibertat pel proper dissabte 22 d´agost, a les 19h, al Passeig Jaume I.

El portaveu del Grup Municipal del PP a l´Ajuntament de Salou, Mario García, ha manifestat que: “no es pot permetre que s´utilitzi com aparador el lloc més  emblemàtic del nostre municipi, turísticament parlant, per fer reivindicacions  polítiques. Des del PP creiem que autoritzar una manifestació d'aquest tipus en plena  temporada turística i en un emplaçament emblemàtic i concorregut de Salou és contraproduent, ja que Salou és un municipi de gran dinamisme turístic, i els nostres visitants són d'una gran diversitat de sensibilitats, conviccions i principis", alhora que afegeix que "els col·lectius que  s'aprofiten de Salou per donar més ressò a la seva causa, pot generar malestar,  preocupació i inquietud al visitant i, en conseqüència, pot perjudicar indirectament l´activitat econòmica de la zona afectada i en darrer terme la imatge de Salou”.

García ha recordat que “lamentablement aquest és el tercer any que es convoca i incomprensiblement la Generalitat ja va donar llum verda a aquesta manifestació en  anys anteriors, tot i que hi havien informes de la Policia Local de Salou que  desaconsellaven el recorregut proposat pels convocants.”

Finalment, García també ha volgut recordar que “el Ple de l´Ajuntament de Salou va aprovar una moció l´any passat reivindicant que fossin el ajuntaments les administracions competents a efectes determinar la data, el lloc, la duració i l´itinerari d´aquest tipus de manifestacions i concentracions, per evitar possibles tensions i incidències en  l´espai públic.” “Esperem que aquest any, tant pels motius exposats com per motius sanitaris, la Generalitat no autoritizi aquesta concentració a Salou” ha finalitzat García.

La plataforma independentista de Cambrils, Salou i Vila-seca ha convocat als manifestants al Passeig Jaume I, entre la Fira i el monument a Jaume I. Els convocants recorden als participants que "és obligatori l'ús de mascareta" i que "cal respectar la distància de seguretat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: