Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cinta Pastó, nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona

La regidora assumeix la presidència del Patronat de Turisme, i les àrees de Contractació i Domini Públic / El PSC es felicita per la marxa de Varas de Domini Públic

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb la nova consellera de l'Ajuntament, Cinta Pastó L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb la nova consellera de l'Ajuntament, Cinta Pastó AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Vida Municipal Infocamp/ ACN
Divendres, 24 Juliol 2020 16:30

Cinta Pastó ja és nova consellera de l'Ajuntament de Tarragona per ERC. Pastó ha pres possessió en el consell plenari d'aquest divendres després de la renúncia de Laura Castel, que compaginava el càrrec amb el de senadora. Pastó assumeix les competències de presidenta del Patronat Municipal de Turisme i consellera responsable de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Contractació i Domini Públic. Així mateix, arran d'aquests canvis el conseller Manel Castaño assumeix l'àrea de Desenvolupament Econòmic; el conseller Jordi Fortuny assumeix el projecte del Banc d'Espanya i Relacions Internacionals, i la consellera Paula Varas, Pressupostos Participatius.

D'altra banda, el ple ha provat mocions per a l'elaboració d'un pla de xoc per als menors estrangers no acompanyats i una de suport a la creació d'una comissió al Congrés per a esclarir els presumptes delictes atribuïts al rei emèrit, Joan Carles I. Per contra, el consell plenari ha rebutjat una moció sobre la retirada dels símbols espanyolistes de la ciutat.

El PSC es felicita per la marxa de Domini Públic de la consellera Paula Varas

El Grup Municipal Socialista s'ha felicitat per la marxa de la consellera Paula Varas de Domini Públic, que ara passarà a mans de la nova consellera Maria Cinta Pastó. La portaveu del PSC, Sandra Ramos, ha explicat que després de reiterades peticions, "per fi el govern municipal entra en raó i fa fora a Varas de terrasses". Les i els socialistes han demanat de manera constant la seva dimissió en cada plenari municipal i en diferents accions comunicatives: “la consellera d’ERC ha creat un conflicte innecessari entre el sector de l’hostaleria i el consistori”, afirma Ramos.

El PSC espera que a partir d’ara s’obri una etapa de diàleg amb les diferents associacions i es deixi de “criminalitzar” al sector. També, insisteixen que s’ha demostrat que el problema que va crear la consellera de Domini Públic tenia solució: “ens alegrem que ens donin la raó, Varas no era la consellera adequada per seguir en aquest àrea”, afegeix Ramos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: