Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC demana que s’actuï amb urgència per evitar despreniments al Teatre Metropol de Tarragona

Els socialistes denuncien que “un mes després que caigués un tros de balustrada, no s’ha fet cap actuació i, segons el veïnat, han hagut més incidències”

Imatge facilitada pels veïns del despreniment d'una baluarda de l'edifici del Teatre Metropol Imatge facilitada pels veïns del despreniment d'una baluarda de l'edifici del Teatre Metropol CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 16 Juliol 2020 07:23

El grup municipal socialista de Tarragona ha instat al govern municipal perquè es duguin a terme mesures d'emergència per resoldre la precària situació de l'edifici de la Rambla Nova, 46, on està situat el Teatre Metropol, una de les joies modernistes de Jujol. Els primers incidents van tenir lloc el 15 de juny quan va caure un tros d'una balustrada i "un mes després no s'ha fet cap actuació i, segons ens informen des del veïnat, hi han hagut més despreniments, la qual cosa ens genera una profunda preocupació", ha comentat la consellera Begoña Floria.

La baluarda que es va desprendre de l'edifici del Teatre Metropol. CEDIDA

despreniment Teatre Metropol PSC2

"És urgent, doncs, que s'actuï en la façana atès que en aquests moments genera una greu situació d'inseguretat per les persones que viuen en els immobles propers a l'edifici així com pel mateix Teatre Metropol, que és una joia del modernisme", ha explicat Floria. (s'adjunten fotografies dels veïns i veïnes afectats)

Floria reclama que es convoqui el Consell Assessor del Modernisme

En paral·lel, Floria ha lamentat que encara no s'hagi convocat el Consell Assessor del Modernisme, una eina fonamental per anar fent seguiment dels diferents projectes que hi ha a la ciutat. "En patrimoni, la participació brilla per la seva absència i és greu", ha conclòs la consellera recordant que tampoc s'ha convocat el Consell Assessor del Patrimoni.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: