Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC denuncia l'estat dels habitatges de l'Agència Catalana de l'Habitatge a Campclar

Demanen que es reparin les instal·lacions de subministrament de gas de sis escales i que els edificis es netegin i es deixin “en condicions dignes”

Ibarra, Castillo, Soler i Álvarez s'han traslladat fins al barri tarragoní, on es s'han reunit amb Paco Morcillo Ibarra, Castillo, Soler i Álvarez s'han traslladat fins al barri tarragoní, on es s'han reunit amb Paco Morcillo PSC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 10:32

La diputada del PSC al Parlament per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, ha anunciat que el Grup Parlamentari del Partit dels i les Socialistes ha presentat una proposta de resolució al Parlament de Catalunya "perquè l'ACHA repari les instal·lacions de subministrament de gas a sis edificis, que fa vuit mesos que no en tenen", a Campclar. També en aquest sentit, el diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo, ha afegit que "es netegi i es deixi en condicions dignes l'edifici, que va patir un incendi en el quadre elèctric en plena pandèmia", i del qual els seus veïns i veïnes van ser reallotjats a un càmping de Tarragona.

Tanmateix, els consellers de l'Ajuntament de Tarragona del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez i Mario Soler s’han afegit a aquesta crida. Álvarez ha apuntat que cal que l'Ajuntament de Tarragona "dignifiqui els espais públics de la zona, ja que es troben amb greus deficiències de neteja i materials".

Els i les socialistes, acompanyats pel Paco Morcillo de l'AAVV de Campclar Zona Esportiva, han remarcat que "no pot ser que aquests edificis estiguin en una situació tan precària", en paraules de Castillo. Per això, Ibarra ha demanat que el Govern de la Generalitat de Catalunya "focalitzi recursos econòmics i humans en aquells barris que més ho necessiten".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: