Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern de Reus exhibeix unitat i consens en el primer any del mandat

Els tres socis destaquen els principals projectes estratègics de l’Ajuntament: pressupostos, plans d’inversions, PAM Reus 2019-2023 i Pla de Reactivació Econòmica i Social

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el tinent d’alcalde, Daniel Rubio, van comparèixer dijous en roda de premsa al Centre Cultural El Castell del Cambrer L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el tinent d’alcalde, Daniel Rubio, van comparèixer dijous en roda de premsa al Centre Cultural El Castell del Cambrer REUS.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juliol 2020 11:25

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i el tinent d’alcalde, Daniel Rubio, van comparèixer dijous passat en roda de premsa al Centre Cultural El Castell del Cambrer per fer balanç del primer any de mandat del govern de Reus format pels grups municipals de Junts per Reus, Esquerra Republicana de Catalunya i Ara Reus.

Un primer any de mandat que, en paraules de l’alcalde, està fonamentat en tres idees: "les persones al centre de l’acció política", "un govern que mira al futur" i "un mandat de majories". Pellicer va destacar la solidesa i l’estabilitat de l’equip de govern i la capacitat del govern d’arribar a acords amb els grups municipals de l’oposició, amb la resposta conjunta a la crisi de la Covid-19 amb el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus com a exemple més destacat. "El govern té un objectiu clar, i aquest és la ciutat", ha afegit l’alcalde.

La vicealcaldessa també ha insistit en que "el govern de Reus està preparat per fer front als reptes que tenim sobre la taula, i ho farà de la mateixa manera que fins ara, buscant el diàleg, la participació i el consens" i impregnant l’acció política del govern dels valors de "solidaritat, visió feminista, participació, bon govern, igualtat, equitat i posant les persones al centre". Llauradó també ha valorat la importància de la visió estratègica i la planificació del govern com a elements essencials de l’acció política.

Al seu torn, el tinent d’alcalde Daniel Rubio, ha afegit que "el govern de Reus ha impregnat l’acció política del principi de governabilitat, amb visió de futur de com ha de ser la ciutat els popers anys i que assumeix riscos per tirar projectes endavant; i amb capacitat de treballar conjuntament i posar-se d’acord per complir amb el programa de govern". Rubio també ha destacat l’esforç municipal per la transformació de l’administració en una organització moderna, digital i sostenible.

Els tres socis del govern de Reus han fet un repàs dels principals projectes estratègics que l’Ajuntament té en marxa, i que són fruit de la planificació, consensuada en documents com els pressupostos, els plans d’inversions, el Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023 i el Pla de Reactivació Econòmica i Social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: