Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Reus denuncia deixadesa i brutícia als parcs i àrees infantils de la ciutat

Andreu Martín: “La gent ha estat molt de temps confinada i, ara que pot sortir, no es mereix trobar els parcs en aquestes condicions”

El PSC de Reus ha denunciat deixadesa i brutícia als parcs i àrees infantils de la ciutat El PSC de Reus ha denunciat deixadesa i brutícia als parcs i àrees infantils de la ciutat PSC REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juliol 2020 10:47

Una setmana després que els parcs infantils de Reus s’hagin reobert, el grup municipal del PSC llença una dura crítica al govern municipal "per l’estat d’abandonament i les condicions poc higièniques en què es troben aquestes zones de jocs per als més petits". I fa extensiva la crítica als parcs i a bona part de carrers de la ciutat.

“La gent ha estat molt de temps confinada i, ara que pot sortir, no es pot trobar els parcs en aquestes condicions”, lamenta el portaveu Andreu Martín, afegint que “la ciutadania ha estat molt comprensiva durant l’estat d’alarma però, a aquestes alçades, ja ningú no entén la deixadesa en què es troba instal·lada la nostra ciutat”. En aquest sentit, Martín ha fet referència a l’allau de crítiques ciutadanes, manifestant un profund malestar a les xarxes socials i, per això, reclama a l’alcalde que “s’intensifiqui la neteja i el manteniment que no s’ha fet durant el confinament, amb urgència”.

àrea infantil Reus bruta

Segons el portaveu socialista, la situació actual no obeeix a l’incivisme dels reusencs i reusenques sinó que més aviat es tracta d’un incompliment de responsabilitats per part de l’Ajuntament, que té l’obligació de fer un bon manteniment i una neteja adequada als parcs, jardins i carrers de la ciutat. I a més ho ha de fer de manera equivalent: “No pot ser que certes zones estiguin impol·lutes i altres en un estat que frega la insalubritat. Reus no es pot permetre un tracte selectiu en matèria de neteja”, ha reblat.

Martín s’ha queixat que el govern de l'alcalde Pellicer "no escolta la ciutadania" i que aquests darrers mesos s’ha pogut constatar que “la seva visió de la ciutat i la seva suposada ‘bona gestió’ és fictícia i dista molt de la visió que tenen la majoria de reusencs i reusenques”. Per això, demana a l’alcalde que “abandoni les lectures irreals de la seva gestió i respongui amb diligència les crítiques que li fa arribar la ciutadania”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: