Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Masdeu, nou alcalde de la Selva del Camp per als pròxims dos anys

El cap de llista del PSC ha estat elegit amb els vots a favor dels seus regidors i els d'ERC, el seu soci de govern

Josep Masdeu serà l'alcalde de la Selva del Camp per als pròxims dos anys Josep Masdeu serà l'alcalde de la Selva del Camp per als pròxims dos anys AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juliol 2020 02:56

El cap de llista del Partit dels Socialistes (PSC) en les últimes eleccions municipals de 2019, Josep Masdeu, ha estat elegit aquest dissabte com a nou alcalde de la Selva del Camp, tal com estava previst en el pacte de govern signat fa un any entre el PSC i Esquerra Republicana (ERC).

Després d'un primer any de mandat amb el republicà Jordi Vinyals presidint el consistori, Masdeu ocuparà el càrrec durant dos anys i es preveu que el juny de 2022 el retorni de nou a Vinyals per tal que aquest afronti l'últim any de govern. Aquest model reprodueix exactament l'estructura que ja es va utilitzar en el mandat 2015-2019, amb PSC i ERC alternant-se en l'alcaldia i mantenint la mateixa estructura de regidories durant tot el quadrienni. En aquesta ocasió el pacte realitzat l'estiu de l'any passat tampoc preveu cap canvi en el govern, de manera que Vinyals passarà a ser tinent d'alcalde, conservant les àrees d'Hisenda i Economia, Cultura i Agricultura; mentre que Josep Masdeu serà alcalde i mantindrà les àrees de Promoció Econòmica, Activitats i Obres Públiques.

Masdeu es va mostrar especialment “il·lusionat i esperançat de poder tornar a ser alcalde del meu poble, un poble on ens elevem junts o caiem junts” i de “fer política veritable” treballant “per les esperances dels nostres fills i filles”. Després de rebre els quatre vots dels regidors del PSC i dels tres d'ERC, va agrair el treball fet amb els seus socis de govern, a la vegada que va reconèixer que els pròxims exercicis seran complicats i obligaran a “demostrar el caràcter obstinat dels selvatans per anar sempre endavant malgrat les dificultats”, tot fent referència a la crisi de la Covid-19. En aquest sentit, va elogiar “la confraternitat demostrada durant els últims mesos” i es va comprometre a aportar “benestar per a tothom sense deixar ni un sol selvatà abandonat a la seva sort”.

Josep Masdeu és regidor de l'Ajuntament de la Selva des de 1991, va ser alcalde en els dos anys centrals de l'anterior mandat, així com de 2007 a 2011, a més de president del Consell Comarcal del Baix Camp (2009-2011) i vicepresident de la Diputació de Tarragona (2015-2019).

El ple extraordinari es va celebrar al Castell per tal de facilitar l'accés del públic i complir les normes de distància social i els aforaments que requereix la Covid-19. Tot i desenvolupar-se segons el previst, no va comptar amb la presència dels regidors de Junts per Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: