Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou dona llum verda als nous pressupostos d’emergència

L’acord entre el govern i els grups de l'oposició va arribar en el marc de la Taula COVID-19, impulsada per l’alcalde de Salou

Imatge del plenari celebrat aquest dimecres per l'Ajuntament de Salou Imatge del plenari celebrat aquest dimecres per l'Ajuntament de Salou AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 02 Juliol 2020 08:21

El Ple de l’Ajuntament de Salou ha aprovat per unanimitat la proposta del govern de modificació de crèdit i reordenació del pressupost municipal, amb la incorporació del romament de l’exercici anterior, la reducció de diverses partides d’àrees i departaments, la reducció de sous de regidors i regidores i que, en general, ha suposat un reajust de les partides, amb creació d’un fons d’emèrgència.

L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat la necessitat d’aquesta modificació de crèdit davant la reducció dels ingressos previstos, a conseqüència de la pandèmia, remarcant que “hem d’adaptar la despesa a la nova realitat, prioritzant el manteniment dels serveis a la població i al municipi, i l’atenció a les necessitats socials i econòmiques generades per l’estat d’emergència en què ens trobem”. Ha afegit que “ara toca prestar ajuda al teixit professional, empresarial i comercial del municipi, per tal de mantenir l’activitat económica i l’ocupació”.

Granados agraeix la voluntat de consens de tots els grups municipals

L’alcalde de Salou ha posat en valor i ha agraït la voluntat de tots els regidors i totes les regidores dels grups del consistori a arribar a acords de ciutat i a encarar la gestió del moment “amb unitat i bona disposició al diàleg, al rigor i a la col·laboració amb el govern”.

Granados matisava que “això demostra que els espais de diàleg on venim treballant com la Junta de Portaveus, i la Taula creada que la reforça en aquests moments d’excepcionalitat, esdevenen importants i viables per plantejar i apropar propostes per estudiar la seva possibilitat i viabilitat, i perquè l’oposició conegui i se sumi a l’acció de govern, donant suport a aquelles iniciatives i mesures posades en marxa de caràcter fiscal, pressupostari i turístic, destinades a donar resposta a l’emergència econòmica i social generada per la crisi sanitària del coronavirus; i seguir prestant els serveis municipals que Salou requereix”.

Per la seva banda, el regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha explicat que “contemplem una reducció d’ingressos prevista, que es compensarà amb els diners del romanent de tresoreria i també amb la suma procedent de les diferents àrees”.

El regidor econòmic, en la seva intervenció, també ha agraït “als treballadors i treballadores de l’Àrea d’Hisenda i Gestió Econòmica el treball realitzat de forma excel·lent” i “als membres de l’Equip de Govern les aportacions i la seva comprensió per a la gestió de la despesa, tenint en compte la situació actual”.

Així mateix, l'edil ha donat les gràcies als membres de l’oposició per la seva “predisposició i propostes” i ha instat a la corporació “a continuar treballant conjuntament, a prioritzar la contenció de la despesa i a crear valor, tant financerament com humana”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: