Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d'Alcover, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” signen un conveni per pal·liar els efectes de la Covid19

La Fundació destinarà 6.000 euros, gairebé el doble que en anys anteriors, a productes de primera necessitat al Banc dels Aliments per a famílies vulnerables

L'Ajuntament d'Alcover, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han signat un conveni per pal·liar els efectes de la Covid19 L'Ajuntament d'Alcover, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han signat un conveni per pal·liar els efectes de la Covid19 AJUNTAMENT D'ALCOVER
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juny 2020 15:39

L'alcalde d'Alcover, Robert Figueras i el director d'Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez, acompanyats de la directora de l’oficina de CaixaBank al municipi, Ana Garitonandia, i la regidora de Serveis Socials del consistori, Maria Roca; han signat aquest dilluns 29 de juny, el conveni anual entre l'Ajuntament d'Alcover, CaixaBank i la Fundació “la Caixa”.

Aquest acord té per objectiu establir un marc de col·laboració entre aquestes institucions per impulsar polítiques socials al municipi, i en especial atenció a aquelles derivades de la Covid19 a Alcover. CaixaBank canalitza 6.000 euros de la Fundació “La Caixa”, gairebé el doble que en anys anteriors, que es destinarà principalment a subministrar productes de primera necessitat al Banc dels Aliments per a repartir-los entre les famílies amb risc de vulnerabilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: