Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Comuns de Tarragona confien que la justícia tractarà el 'cas Inipro' amb "rigor" i "agilitat"

En Comú Podem (ECP) lamenta que els casos de presumpte corrupció "degraden la imatge que la ciutadania té sobre les seves institucions"

Imatge d'arxiu dels consellers d'En Comú Podem (ECP) a l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill i Hermán Pinedo Imatge d'arxiu dels consellers d'En Comú Podem (ECP) a l'Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill i Hermán Pinedo ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 28 Mai 2020 21:02

En Comú Podem (ECP) -soci de govern d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona-, s'ha referit avui a través d'un comunicat a l'anunci de l'apertura de judici oral contra l'ex-alcalde de Tarragona i actual conseller, Josep Félix Ballesteros, i la consellera, Begoña Floria, del PSC. Els Comuns confien que la justícia tractarà aquest cas "amb el major rigor possible i agilitat tot respectant la presunció d'innocència".

ECP ha lamenat que "quan l'ombra de la corrupció planeja sobre l'administració pública, sobretot quan es tracta de l'ús de recursos públics, degrada la imatge que la ciutadania té sobre les seves institucions provocant una pérdua de confiança". Per aquest motiu, els Comuns esperen que "ben aviat es puguin esclarir els fets".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: