Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC suspèn de militància Ballesteros i Floria després de presentar la baixa voluntària pel 'cas Inipro'

La mesura no afecta la condició de regidors a l'Ajuntament de Tarragona i seguiran al grup municipal socialista

Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria, en una imatge d'arxiu Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria, en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 28 Mai 2020 14:23

Els regidors del PSC de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria han estat suspesos de militància del partit, després que la direcció de la formació hagi acceptat la baixa voluntària que van presentar dimecres un cop l'Audiència de Tarragona va confirmar que s'hauran d'asseure al banc dels acusats pel 'cas Inipro'. Segons han apuntat fonts del PSC a l'ACN, es tracta d'una mesura que afecta només la seva situació orgànica en la formació. Per tant, tots dos continuaran com a regidors del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Tarragona, almenys fins que hi hagi sentència.

Aquest dimecres, Ballesteros i Floria van parlar amb el primer secretari del partit, Miquel Iceta, i amb el secretari d'organització, Salvador Illa, als quals van traslladar la seva renúncia voluntària, que va ser acceptada. De tota manera, segons marquen els estatuts del PSC, un cop hagués començat el judici automàticament haurien quedat suspesos de militància.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: