Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC Tarragona espera que el 'cas Inipro' es resolgui aviat perquè malmet el nom de la ciutat

El partit que ostenta l'alcaldia creu que cal un entorn de confiança entre la ciutadania i els polítics

El portaveu del govern de Tarragona, Xavier Puig (ERC), en una imatge d'arxiu El portaveu del govern de Tarragona, Xavier Puig (ERC), en una imatge d'arxiu ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 27 Mai 2020 20:53

ERC Tarragona confia que el 'cas Inipro' es resolgui aviat perquè, segons els republicans, "malmet el nom de Tarragona". La formació de l'alcalde Pau Ricomà creu que la ciutat "ha de mirar endavant i és imprescindible un entorn de confiança entre la ciutadania i els seus representants", ha assenyalat el portaveu del grup municipal, Xavier Puig, a través d'un comunicat.

La reacció arriba el dia en que s'ha sabut que l'exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i vuit persones més aniran a judici per aquest presumpte cas de corrupció.

Des d'ERC indiquen que "només pot ser la justícia qui determinarà si els acusats han comès els delictes pels quals seran jutjats".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: