Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú es posiciona a favor de les demandes dels marxants

Defensen l’anul·lació de les taxes municipals relacionades amb aquesta activitat durant tot l’any 2020 i la reducció del 50% de les de 2021

Imatge d'arxiu d'una parada de fruites i verdures del mercat setmanal de Vila-seca Imatge d'arxiu d'una parada de fruites i verdures del mercat setmanal de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Mai 2020 21:07

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat en què anuncia el seu recolzament i defensa de les peticions que la Taula de Marxants de Catalunya i l’Associació de Marxants de Tarragona ha enviat mitjançant una carta a l’Ajuntament de Vila-seca.

Els Comuns han anunciat que defensaran en les negociacions pertinents l’anul·lació o “cost zero” de totes les taxes municipals relacionades amb aquesta activitat durant tot l’any 2020, per tant amb efecte retroactiu, des de l’1 de gener al 14 de març. També proposaran la reducció del 50% de les taxes exposades en els anteriors paràgrafs per l’any 2021. Igualment, demanaran que l’Ajuntament cooperi amb el sector amb material de protecció fins erradicar la situació actual de contagi.

El portaveu de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, manifesta que el mercat ambulant a Vila-seca es “un estímul econòmic per a la població”. A més de l’activitat pròpia dels marxants “també genera activitat als bars i comerços limítrofs, especialment els ubicats als comerços del propi mercat municipal, en decliu des de fa anys”. Per aquests motius considera imprescindible la col·laboració de l’Ajuntament “per aconseguir reobrir el mercat ambulant de Vila-seca amb les mesures necessàries en matèria de seguretat i d’higiene, per tal d’evitar al màxim els riscos de contagi del Covid-19”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: