Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ciutadans Reus demana explicacions sobre l’incendi del camió de recollida d’escombraries

Cs també portarà al plenari de divendres "una petició per fomentar la inclusió de les persones més vulnerables a les festes i celebracions”

Débora García, portaveu del grup municipal de Ciutadans Reus Débora García, portaveu del grup municipal de Ciutadans Reus TWITTER
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 21 Mai 2020 08:11

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Reus ha formulat una bateria de preguntes a l’equip de govern sobre l’incendi del camió de recollida d’escombraries de la setmana passada. La portaveu municipal de Cs, Débora García, ha explicat que “algunes de les qüestions plantejades per escrit són si l’Ajuntament ha obert una investigació per aclarir els fets o si el camió incendiat havia passat la ITV”. A més, Cs demana “a l’equip de govern una valoració d’aquest episodi i quines són les mesures immediates per evitar que es torni a produir una situació similar”.

La portaveu de Cs ha recordat que “fa temps que els treballadors denuncien que treballen en condicions precàries” i que “la flota de vehicles està obsoleta i en mal estat”. “Durant els últims dos anys s’han incendiat prop d’una desena de camions i el vehicle accidentat la setmana passada, de fet, ja havia patit un incendi anteriorment”, ha explicat. García ha destacat que “sí que s’han renovat alguns camions, però aquest últim accident constata que els treballadors estan desenvolupant la seva feina amb uns vehicles que no són segurs”. “Per això és més important que mai que tiri endavant la nova licitació del servei de recollida d’escombraries”, ha assegurat.

D’altra banda, Cs proposarà al plenari i a través d’una moció fomentar la inclusió de les persones més vulnerables a les festes i celebracions. “L’objectiu és que, un cop se superi la crisi sanitària de la Covid-19, s’estableixi un horari sense sorolls ni llums estridents per facilitar l’accés de totes les famílies a fires, atraccions i esdeveniments festius” i “es proposa oferir una franja horària de pirotècnia sense soroll ni explosions en aquells espectacles subvencionats totalment o parcialment per l’Ajuntament”, ha explicat García. A més, Cs plantejarà també una moció en suport a la llibertat d’elecció educativa i que reclama que tant l’educació pública com la concertada tinguin els mitjans i recursos suficients per oferir un ensenyament de qualitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: