Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona proposa un Fons Català per a la Reconstrucció social i econòmica de la ciutat

Consistiria en un pla de xoc de 20 milions pel sector comercial i de la restauració i la creació d’una línia d’ajuts de 50 milions per a PIMES i autònoms

La portaveu socialista, Sandra Ramos La portaveu socialista, Sandra Ramos PSC TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Mai 2020 12:29

El PSC de Tarragona ha presentat una moció en què demana al govern municipal que insti a la Generalitat a la creació d’un Fons Català per a la Reconstrucció social i econòmica per Tarragona. La portaveu dels i les socialistes, Sandra Ramos, ha explicat que  es necessita tot l'esforç de totes les administracions públiques i cadascuna ha de contribuir en la part que li correspon. En aquest sentit , el PSC reclama que el govern de Catalunya acompanyi i es coordini amb tots els municipis per tal de saber totes les necessitats locals, amb l’objectiu que cap ciutat es quedi enrere.

Aquest Fons consistiria a crear un pla de xoc “urgent i específic” de 20 milions d’euros pel sector comercial i de la restauració, com també, la creació d’una línia d’ajuts de 50 milions per a PIMES i autònoms, que aniria acompanyada de 20 milions més per ajudar-los en el procés de digitalització. El PSC també insta a aprovar “de manera immediata”, una Pla de suport de 10 milions d’euros per tal de garantir als més de 200.000 estudiants universitaris l’activitat acadèmica, d’aquest final de curs i de l’inici del següent. També proposen accelerar el pagament de les factures pendents amb els proveïdors i realitzar una campanya específica per combatre el frau i l’elusió fiscal. 

Ramos recorda que el passat mes d’abril es van aprovar uns pressupostos que “no donen resposta als problemes socials i econòmics que pateix Catalunya”, ja que segons els i les socialistes no reverteixen les retallades realitzades per CiU i el PP des de l’any 2011, amb la complicitat d’ERC, des del 2013, i la dels Comuns, aquest últim any. “Defensem reformular el pressupost, per tal d’adequar-lo a la nova etapa que engeguem enmig d’aquesta triple emergència sanitària, social i econòmica per ajudar al món local”, afegeix la portaveu del PSC. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: