Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú es solidaritza amb el personal laboral de PortAventura

Els comuns denuncien la situació dels treballadors "que deixaran de percebre el complement que l'empresa havia acordat amb el Comitè d'Empresa"

Imatge d'arxiu d'una concentració dels treballadors i treballadores de PortAventura Imatge d'arxiu d'una concentració dels treballadors i treballadores de PortAventura VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 08 Mai 2020 12:08

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha enviat un comunicat per solidaritzar-se amb els treballadors i treballadores de PortAventura que deixaran de percebre el complement que l'empresa havia acordat amb el Comitè d'Empresa. Des dels Comuns critiquen que aquesta mesura "no hagi estat consensuada" i consideren que un acord "s'ha de complir fidelment per les parts". Alhora, recorden que qualsevol canvi en les condicions "hauria de pactar-se en una taula de negociació".

Així mateix, des de la formació liderada per Mario Téllez afirmen que la principal responsabilitat social d'una empresa que any rere any ha tingut beneficis milionaris és envers els seus treballadors i treballadores: "Són, en última instància, els que han aixecat aquest negoci des de la seva inauguració", afirmen.

Davant aquesta situació, els comuns anuncien que es posen a disposició del Comitè d'Empresa i de les diferents forces sindicals per fer costat a les seves reivindicacions a favor del personal laboral.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: