Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Montblanc treballa per facilitar la reobertura de bars i restaurants

Es permetrà l'ampliació de terrasses per mantenir l'aforament i respectar la distància social / Un sistema d'ajuts facilitarà el pagament de les terrasses

La plaça Major de Montblanc, amb les terrasses tancades La plaça Major de Montblanc, amb les terrasses tancades AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 09:42

L'Ajuntament de Montblanc ha començat a treballar per aconseguir facilitar la reobertura de bars i restaurants un cop es permeti la obertura de les terrasses dels establiments en la fase 1 de desconfinament.

El consistori ha iniciat contactes amb els diferents establiments per trobar la forma d’ampliar els espais ocupats per les terrasses amb l'objectiu de mantenir l’aforament i respectar la distància social. S'estudiarà cas per cas per buscar la millor forma possible d’ampliar l’espai destinat a la terrassa, tot i que en alguns casos serà molt complicat o impossible realitzar l’ampliació. En aquest sentit, l’Ajuntament ha posat a disposició dels propietaris d’establiment el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de que expressin la seva intenció d’obrir i un contacte per tal de iniciar el tràmit d’ampliació de la terrassa.

L’Ajuntament també treballa per crear un sistema d’ajuts per facilitar el pagament de les terrasses que es detallarà en un futur, mentre que l'import d'ocupació de la via pública durant les setmanes que ha estat tancat no es cobrarà.

També es treballa en aconseguir algun tipus de reducció en la taxa de recollida d’escombraries, però, al tenir el servei delegat al Consell Comarcal és necessari negociar amb l’ens comarcal i detallar quina és la reducció del cost del servei de recollida i tractament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: