Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Salou abona factures als seus proveïdors per valor de 2,3 milions

Pere Granados: "Hem de treballar perquè els efectes econòmics d’aquesta pandèmia afectin, en el menor grau possible, a empreses, persones, treballadors/es i administracions públiques"

L’Ajuntament de Salou ha abonat factures per valor de 2.349.919€, des que el govern espanyol decretés l’estat d’alarma L’Ajuntament de Salou ha abonat factures per valor de 2.349.919€, des que el govern espanyol decretés l’estat d’alarma CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 abril 2020 19:32

L’Ajuntament de Salou ha abonat factures per valor de 2.349.919€, des que el govern espanyol decretés l’estat d’alarma, amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Són pagaments que estaven previstos fins al 28 d’abril, però que s’han fet amb antelació “per tal de donar liquiditat i solvència als proveïdors municipals en aquests moments difícils”, segons ha explicat l’alcalde, Pere Granados.

El batlle ha assenyalat, tanmateix, que “l’economia tornarà a remuntar”, però que “mentrestant, hem de treballar, tots plegats, perquè els efectes econòmics d’aquesta pandèmia afectin, en el menor grau possible, a les empreses, les persones, treballadors, treballadores, i, també, a les administracions públiques”. De manera que “hem d’aplicar mesures de contingència i de desenvolupament econòmic”.

Per la seva banda, el regidor d’Hisenda i Gestió Econòmica, Yeray Moreno, ha explicat que “actualment, la nostra línia de treball s’ha adaptat a les circumstàncies del moment i la nostra intenció és ajudar, al màxim, els nostres proveïdors i també la ciutadania”. Per això, “tan bon punt ens arriba una factura, aquesta es revisa i es comptabilitza perquè es procedeixi al seu pagament, sense cap demora, inclús realitzant pagaments dia a dia”, ha assenyalat Moreno, que ha afegit que “continuarem buscant mesures per pal·liar els efectes derivats de la crisi i que els nostres proveïdors i ciutadans /es se’n ressentin el menys possible, així com l’activitat empresarial”.

Cal dir, també, que l’Ajuntament ha avançat el pagament semestral de les entitats d’ajuda social Eluzai i Cáritas per tal que disposin de més liquiditat i puguin donar cobertura a totes les ajudes i serveis que presten a les persones vulnerables.

Una altra mesura que s’ha implementat des de Salou per fer front a la crisi de la COVID-19 és la prolongació del termini de pagament dels impostos fins al mes de setembre. Aquests tributs són: l’impost de vehicles de tracció mecanica (IVTM), la taxa de guals, l’IBI i la taxa de recollida de residus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: