Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP dels Pallaresos exigeix explicacions al director de la residència per retirar la petició d'ajuda a l'Exèrcit

La residència va sol·licitar divendres la presència de la UME, però l'endemà dissabte va retirar la petició 

Un membre de la UME (Unitat Militar d'Emergències), ahir dilluns, fent tasques de desinfecció d'una zona infantil dels Pallaresos Un membre de la UME (Unitat Militar d'Emergències), ahir dilluns, fent tasques de desinfecció d'una zona infantil dels Pallaresos AJUNTAMENT DELS PALLARESOS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 abril 2020 17:31

El responsable del PP dels Pallaresos, Raúl Pérez, ha exigit explicacions al director de la residència Nostrallar "per impedir l'entrada de la UME (Unitat Militar d'Emergències) per fer tasques de neteja i desinfecció de les seves instal·lacions i evitar la propagació i major nombre de contagis de l'Covid-19".

Per Raúl Pérez, "tots els veïns del municipi i, especialment als familiars dels residents de Nostrallar així com dels treballadors, "tenen dret a saber els motius pels quals s'està impedint la desinfecció de la residència per part de la UME i perquè es renuncia a aquesta tasca que està sent de gran suport en un altre tipus d'equipaments ".

En funció de les explicacions, el PP amenaça amb presentar una denúncia a fiscalia "per posar en risc la vida dels residents als quals, se suposa, s'atenen i cuiden". Per Pérez, i en espera de rebre les explicacions, "si estem davant el comportament "d'un presumpte irresponsable" que anteposa els seus prejudicis a la vida de les persones, tindrà conseqüències penals".

La residència havia demanat la presència de la UME

Cal recordar que l'Ajuntament dels Pallaresos es va adreçar la setmana passada a la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona demanant la presència de la UME per donar assistència i col·laborar en tot allò que fos necessari al municipi -no exclusivament per desinfectar-. Tanmateix, el divendres 4 d'abril, la mateixa residència Nostrallar va sol·licitar formalment la presència de la UME tant per desinfectar com per fer altres tasques de suport. Però l'endemà dissabte, la Junta Directiva del centre es va desdir i va enviar un altre correu retirant la seva petició.

Aquest dilluns, 6 d'abril, l'Exèrcit va desinfectar diversos carrers i equipaments municipals dels Pallaresos. Finalment, la unitat militar només va poder desinfectar els exteriors de la residència, com a conseqüència de la retirada de la petició d'ajuda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: