Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona demanarà un crèdit de 15 MEUR per fer front al coronavirus

L'objectiu és tenir liquiditat per atendre proveïdors, treballadors i beneficiaris d'ajuts municipals

Aquest divendres el ple municipal donarà compte de la liquidació del pressupost de 2019 i del Pla Anual de Tresoreria per a l’exercici de 2020 Aquest divendres el ple municipal donarà compte de la liquidació del pressupost de 2019 i del Pla Anual de Tresoreria per a l’exercici de 2020 ISAIAS MENA / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 01 abril 2020 18:43

L'Ajuntament de Tarragona demanarà un crèdit a curt termini de 15 MEUR per tenir liquiditat per atendre proveïdors, treballadors i beneficiaris d'ajuts municipals que pateixin les conseqüències del coronavirus, segons ha informat el consistori. L'operació s'inclou dins el Pla Anual de Tresoreria, que passarà pel ple d'aquest divendres.

El conseller d'Hisenda, Jordi Fortuny, ha admès que enguany caldrà cobrir una "previsible reducció dels ingressos municipals". Per atendre les necessitats derivades de la pandèmia, també es destinarà part del superàvit del pressupost de l'any passat. El romanent de tresoreria ha estat de 6,6 milions d'euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: