Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona proposa una declaració institucional en agraïment als treballadors que combaten el Covid-19

Sandra Ramos: “És el moment de sumar per superar aquesta crisi”

Imatge d'arxiu de la portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos Imatge d'arxiu de la portaveu del Grup Municipal Socialista de Tarragona, Sandra Ramos ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Març 2020 22:30

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha proposat aprovar una declaració institucional, al proper plenari del dia 3 d’abril, en agraïment i suport a tots els treballadors i treballadores que estan “a primera línia combatent el Covid-19”. El PSC tarragoní, amb aquesta iniciativa, vol donar les gràcies, de manera conjunta amb la resta dels partits polítics, a tots aquells sectors que estan fent el màxim possible perquè la ciutadania estigui sana i proveïda.

Ramos creu que és “de justícia” que tots els professionals sanitaris, del sector de l’alimentació, de la neteja, del món de la comunicació i els transportistes rebin un reconeixement institucional. La portaveu socialista ha explicat que presenten aquesta proposta perquè “és el moment de sumar per superar aquesta crisi” i afegeix que la feina que toca fer a tots els partits polítics consisteix a ajudar el màxim possible, aportant cadascú els coneixements que tingui i deixant de banda els partidismes: “aporta o aparta”, ha destacat Ramos.

El PSC també ha volgut mostrar la seva preocupació perquè “ningú es quedi enrere” i anuncia que, durant els propers mesos, “s’haurà d’apostar molt en serveis socials, potenciar les polítiques públiques d’ocupació i donar ajudes al petit comerç local”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: