Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aiguamúrcia flexibilitza el pagament dels tributs i taxes municipals

Es facilita l'ajornament o el fraccionament dels tributs i s'ofereixen plans individualitzats també, a les empreses, comerços, autònoms i establiments de restauració

Vista general d'Aiguamúrcia (Alt Camp) Vista general d'Aiguamúrcia (Alt Camp) ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Març 2020 08:55

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia ha aprovat una sèrie de mesures per tal d'alleugerir la càrrega fiscal de les famílies mentre duri l'estat d'alarma i el confinament pel coronavirus. En aquest sentit, el consistori flexibilitza els terminis i els tràmits per al cobrament de tributs, taxes i preus públics municipals dels veïns i de les veïnes de tot el terme municipal. Així, es facilita l'ajornament o el fraccionament dels tributs i s'ofereixen plans individualitzats també, a les empreses, comerços, autònoms i establiments de restauració.

Per tal de respondre a l'actual situació d'emergència sanitària, també es compensa el pagament de taxes i preus públics municipals a: terrasses de bars, cafeteries i restaurants, parades de mercat i llar d'infants.

L'Ajuntament també garanteix la liquiditat de les empreses proveïdores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: