Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-rodona impulsa mesures per a alleujar la càrrega fiscal de les famílies

L'Ajuntament ha decidit ajornar el cobrament dels tributs locals

L'Ajuntament de Vila-rodona, en una imatge d'arxiu L'Ajuntament de Vila-rodona, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 26 Març 2020 08:55

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Vila-rodona ha impulsat diverses mesures que han de contribuir a suavitzar la càrrega fiscal que suporten les famílies, sobretot, en aquest cas d’excepcionalitat per l’estat d’alarma a causa del coronavirus; i també per a frenar la propagació de la COVID-19 en l’actual situació de confinament de la ciutadania. En aquest sentit, s’ha decidit ajornar el cobrament dels tributs locals.

Aquesta mesura, s’ha pres d’acord amb BASE Gestió d’ingressos (organisme autònom de la Diputació de Tarragona), ens amb qui el consistori té delegada la major part de la recaptació dels tributs municipals. Un cop s’aixequi l’estat d’alarma es fixaran els nous períodes de cobrament. També se suspèn la tramitació dels expedients executius en curs i, respecte els fraccionaments i ajornaments que vencien a partir del 20 de març, queden ajornats fins el 30 d’abril.

D’altra banda, el consistori també ha pres altres decisions per tal de frenar la propagació del coronavirus. D'entrada, s'incrementa el servei de la recollida d’envasos. Mentre duri el confinament, es recollirà aquesta fracció els diumenges al vespre, a banda dels dimecres, com ja és habitual. També s’han tancat totes les fonts públiques per evitar qualsevol contacte amb les mans o la boca. Alhora, s’ha suspès el servei de Correus fins a nou avís.

Finalment, el cementiri romandrà tancat fins que s’acabi el període de confinament i la deixalleria mòbil queda fora de servei.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: