Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de La Bisbal recorda que no s'ha declarat cap brot de Covid-19 al municipi

L'alcaldessa ha fet una crida "a la calma", després que el Departament de Salut hagi confirmat el cas positiu d'un veí de 74 anys

Ajuntament de la Bisbal del Penedès Ajuntament de la Bisbal del Penedès ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Març 2020 19:13

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s'ha referit aquesta tarda al veí del municipi de 74 anys que ha donat positiu per coronavirus i que es troba ingressat a l'Hospital del Vendrell, segons ha confirmat el Departament de Salut.

Ferré ha desitjat que aquesta persona "tingui una bona recuperació" i ha recordat que, en l’actualitat "no s’ha declarat cap brot de covid-19 al municipi i que, des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, estem complint amb totes les indicacions, mesures i restriccions que ens han anat indicant les autoritats sanitàries". En aquest sentit, demana als veïns i veïnes "que seguiu totes les indicacions, mesures i recomanacions que s’han anat fent públiques per evitar la propagació del covid-19".

L'alcaldessa també ha aprotitat per demanar a la població "que no difongueu informació personal de cap possible afectat i que no compartiu cap tipus d’informació que provingui de canals no oficials, que sigui falsa o que no estigui contrastada". Ferré ha recordat que els veïns tenen a la seva disposició els canals de comunicació oficials de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès: eBando, el web www.bisbalpenedes.com i les xarxes socials (Instagram, Facebook i Twitter) i que poden contactar, de 9h a 14h, amb el telèfon 977 688 438 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Finalment, Ferré emplaça els vilatans a "anar seguint les recomanacions que ens vagin indicant les autoritats sanitàries per prevenir i fer front al coronavirus covid-19".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: