Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Canvi d'alcalde a Cabra del Camp després que prosperi la moció de JxCat i Podem contra ERC

Javier Romero, de Caminem Tots Junts, nou batlle en substitució de Natàlia Targa

Javier Romero (Caminem Tots Junts), en el moment de prendre possessió com a nou alcalde de Cabra del Camp Javier Romero (Caminem Tots Junts), en el moment de prendre possessió com a nou alcalde de Cabra del Camp AJUNTAMENT DE CABRA DEL CAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 13 Març 2020 22:04

Javier Romero és el nou alcalde de Cabra del Camp després que hagi prosperat la moció de censura que la seva formació, Caminem Tots Junts (JxCat), i Futuro Podemos (Podem), han impulsat contra l'executiu liderat per Natàlia Targa, d'Acord per Cabra (ERC).

El relleu a l'alcaldia s'ha fet després d'un un ple extraordinari celebrat aquest divendres. En les primeres paraules com a batlle, Romero s'ha mostrat ferm en la necessitat d'estendre la mà a tothom tot i "no ser benvingut per tots els veïns".

També ha explicat que es farà una assemblea per donar explicacions a la ciutadania, per tal de justificar les decisions i debatre el projecte de futur del nou govern municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: