Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú demana recuperar la Gala de l’Esport

També proposen crear un Consell d’Esports com espai de deliberació de totes les entitats esportives

Imatge de la Gala de l'Esport del 2015 a Vila-seca Imatge de la Gala de l'Esport del 2015 a Vila-seca VILA-SECA EN COMÚ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 27 Febrer 2020 11:05

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú defensarà en la sessió plenària d’aquest divendres, 28 de febrer, la recuperació de la Gala de l’Esport “com a espai per homenatjar i reconèixer la trajectòria d’esportistes i entitats del municipi”. Així mateix, demanaran iniciar els tràmits pertinents per donar compliment a l’acord plenari de la sessió realitzada el dia 18 de juliol de 2019 i crear, en el termini dels propers sis mesos, el Consell Municipal d’Esport i la ponència d’Esport.

Els Comuns consideren que Vila-seca és “bressol de grans esportistes que ens donen grans alegries esportives i porten el nom del nostre municipi arreu del món”. Davant aquesta realitat, consideren important donar un “merescut reconeixement a la tasca feta per esportistes i entitats esportives”. Així mateix, recorden que durant 25 anys s’ha celebrat al municipi la Gala de l’Esport i que l’any 2015 va eliminar-se. Cinc anys després volen recuperar-la per “retre homenatge i posar en valor la tasca feta per esportistes i entitats del nostre municipi”.

Els Comuns també demanen la creació del Consell Municipal d’Esport

Igualment, amb la voluntat de coordinar i donar suport a les entitats esportives del municipi, la moció dels Comuns també demana crear el Consell Municipal d’Esport, com “un espai per reunir i deliberar amb representants de totes les entitats esportives i de tots els grups municipals”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: