Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Tarragona reclama un vial des de Sant Salvador i Sant Ramon fins al Pont del Diable

Des del grup municipal s’aposta per aquesta primera actuació “mentre no arriba l’esperada connexió amb el centre de la ciutat per la carretera N-240”

Imatge del tram de l’N-240 on es proposa crear al vial per a vianants i bicicletes Imatge del tram de l’N-240 on es proposa crear al vial per a vianants i bicicletes JxTARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Febrer 2020 12:12

El grup municipal de Junts per Tarragona reclama a l’equip de govern la creació d’un vial al tram de la carretera N-240 que enllaça l’accés al Pont del Diable amb l’entrada als barris de Sant Salvador, Sant Ramon i Santa Isabel. Tal com ha explicat la consellera Cristina Guzmán, “es tracta d’un vial de menys d’un quilòmetre que permetrà que la ciutadania pugui anar caminant o en bicicleta des dels barris fins al parc ecohistòric del Pont del Diable i a la inversa”, que a més, ha assenyalat que “actualment no existeix cap vincle entre l’aqüeducte romà, que és Patrimoni de la Humanitat, el seu entorn i el nucli de població de més a la vora, Sant Salvador”.

La connexió de Sant Salvador amb el centre de la ciutat a peu

Així mateix, Guzmán també ha recordat que fa molts anys que Sant Salvador reclama la connexió amb el centre de la ciutat mitjançant un vial per la carretera N-240. “L’única manera que té la ciutadania d’aquest barri per arribar a l’avinguda Roma és en vehicle o en transport públic; anar caminant o en bicicleta és molt perillós”, ha apuntat la consellera de Junts per Tarragona. “La creació d’un vial fins a l’accés al Pont del Diable és una primera actuació mentre s’espera la connexió definitiva de Sant Salvador amb el centre de la ciutat per posar fi a la incomunicació que pateix el barri”, ha afegit Guzmán.
 
La creació d’aquest vial, segons la consellera, “facilitarà l’esperada i urgent millora de la parada d’autobús del Pont del Diable”, que “es troba en un carril d’incorporació a l’N-240, és perillosa i genera una molt mala imatge. Molts turistes la utilitzen per anar a veure un monument que és Patrimoni de la Humanitat”, ha manifestat.  Per últim, Guzmán ha conclòs que “la creació d’aquest vial és una actuació que no suposa una gran inversió econòmica i que, en canvi, aportarà un gran benefici a la ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: