Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Assemblea per Tarragona es presentarà a les eleccions al Parlament

La formació considera que són una candidatura "necessària" per defensar els interessos dels ciutadans del Camp de Tarragona, el Penedès i l'Ebre

Assemblea per Tarragona ha decidit concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya per defensar els interessos de la ciutadania del Camp de Tarragona, el Penedès i les Terres de l'Ebre Assemblea per Tarragona ha decidit concórrer a les eleccions al Parlament de Catalunya per defensar els interessos de la ciutadania del Camp de Tarragona, el Penedès i les Terres de l'Ebre ASSEMBLEA PER TARRAGONA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Febrer 2020 17:40

Després de concórrer a les passades eleccions municipals a l'Ajuntament de Tarragona, Assemblea per Tarragona ha decidit participar en les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya per la circumscripció electoral de Tarragona.

Des de l'Assemblea, afirmen que "nosaltres no som una candidatura normal, som una de necesària". En aquest sentit, anuncien que vetllaran pels interessos del Camp de Tarragona, el Penedès i les Terres de Ebre, ja que consideren que els ciutadans de la Catalunya Sud es troben "desemparats" pels polítics locals i "farts que ens tractin com a ciutadans de segona". A la vegada, tenen molt present "la defensa dels Drets Humans i l'execució real de l'Agenda 2030 de l'ONU".

Assemblea per Tarragona anuncia que faran una campanya "de cost 0, sense grans recursos". La formació defensa que els diners "han d'estar al servei de la ciutadania i no de grans campanyes o lemes. La nostra eina principal són els nostres ideals, els arguments i demostrar que es pot fer una política a servei de la ciutadania, ajudats per les xarxes".

Enmig de la confecció del seu programa electoral, des d'Assemblea per Tarragona estan oberts a propostes de qualsevol persona de la demarcació. La candidatura estarà foramda per gent del Camp de Tarragona (sobretot Salou, Mont-Roig i les grans ciutats), de l'Ebre i el sud del Penedès, "sense cap cúpula de Madrid o Barcelona que veti re", asseguren.

Per acabar, també anuncien que "serà una candidatura jove i a la vegada preparada i amb inquietud pel territori", on els primers candidats seran Joan Jordi Abentín Senán, Sara Gasca Fajardo i Juan Ramon Martín Menoyo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: