Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calvet destaca la "fita històrica" de la primera Comissió d'Urbanisme de la vegueria del Penedès

Entre d'altres, s'ha aprovat la modificació del carrer Comerç de Vilafranca

El conseller de Territori, Damià Calvet, de visita a l'Ebre, el 6 de febrer del 2020 El conseller de Territori, Damià Calvet, de visita a l'Ebre, el 6 de febrer del 2020 ANNA FERRÀS / ACN
Vida Municipal ACN
Dissabte, 08 Febrer 2020 17:01

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha destacat la "fita històrica" que ha suposat la celebració, aquest divendres, de la primera Comissió d'Urbanisme de la vegueria del Penedès. Es tracta, ha subratllat el representant del Govern, d'una comissió "pròpia" per tractar els assumptes específics dels 72 municipis de l'última vegueria que s'ha incorporat al mapa de la distribució territorial de Catalunya, que inclou les comarca de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia. Calvet ha explicat que en aquesta primera reunió s'han discutit expedients de totes les comarques i ha destacat en especial l'aprovació definitiva de la modificació del carrer Comerç de Vilafranca del Penedès.

En declaracions als mitjans a la sortida de la comissió el conseller ha explicat que pel que fa a la proposta concreta del carrer Comerç hi ha hagut "molt debat tècnic" que s'ha concretat en una proposta "molt ambiciosa" que "ha de preparar Vilafranca per al futur".

També s'han tractat temes d'activitat residencial i econòmica i Calvet ha subratllat que molts d'aquests ja es vehiculen a partir del que ha definit com a "nou urbanisme", un paradigma que incorpora "vectors climàtics i ambientals, així com solucions basades en la natura".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: