Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El ple de Salou al complet reclama a Renfe la millora dels serveis ferroviaris al municipi

Igualment, s'exigeix a Adif que executi "les infraestructures pendents"

Un instant del ple d'aquest dimecres a l'Ajuntament de Salou Un instant del ple d'aquest dimecres a l'Ajuntament de Salou CEDIDA
Vida Municipal Reus Digital
Dimecres, 29 Gener 2020 22:02

El ple de l’Ajuntament de Salou celebrat aquest dimecres al matí ha aprovat, per unanimitat, una moció presentada pel govern municipal (Sumem per Salou i PSC) i Ciutadans en què es reclama a Renfe "impulsar la millora dels serveis ferroviaris al municipi, i a Adif, l’execució de les infraestructures pendents".

La moció conté com a acords instar l’administració i organismes competents estatals, Foment, Adif i Renfe, "que donin la major prioritat i celeritat als projectes de la nova estació Salou-PortAventura; al desmantellament de les vies del tren, al seu pas per Salou; a la construcció de l’estació central del Camp, al sud de l’aeroport; i a la construcció del doble ample de via fins a Castelló", tal i com han exposat fonts del consistori. Així mateix, el text validat opta per instar les administracions competents a "impulsar la totalitat de les gestions i tràmits per a la construcció del tram ferroviari" d’1,5 quilòmetres entre l’estació de Salou-PortAventura i la línia Tarragona-Reus, amb doble ample europeu, "per tal de millorar la connectivitat de Salou amb l’eix central del corredor mediterrani". El tercer acord de la moció passa per instar la Generalitat a "revisar l’actual oferta de Salou, amb un increment del servei directe cap a Barcelona, des de la nova estació Salou-PortAventura".

Cal dir que el plenari també ha votat a favor, per unanimitat de totes les forces polítiques (Sumem per Salou, PSC, ERC, Cs i PP) una moció presentada pel grup municipal d'Esquerra "per a l’increment de freqüències ferroviàries entre Salou, Tarragona i Barcelona, aprofitant l’alliberament de solcs en cada sentit".

Demanen que s'investigui l'accident d'IQOXE

A banda, Cs ha gaudit del suport de la resta de grups en una moció que, com en altres ajuntaments del Camp, ha instat la Generalitat a fer una comissió d'investigació de l'accident d'IQOXE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: