Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llauradó: "Ens han menystingut com a demarcació de Tarragona i ens hem de plantar"

La presidenta de la Diputació proposa al territori "un front comú" en la defensa de temes com la connectivitat ferroviària, la seguretat del polígon petroquímic o qüestions mediambientals

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, en el transcurs de l'esmorzar anual amb els mitjans de comunicació La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, en el transcurs de l'esmorzar anual amb els mitjans de comunicació DIPTA.CAT
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dilluns, 27 Gener 2020 11:12

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha defensat avui fer un "front comú" amb la resta d'adminsitracions i agents del territori per reclamar millores en matèria de transport de viatgers i connectivitat ferroviària, seguretat i comunicació davant d'accidents com el de l'empresa química Iqoxe o en qüestions mediambientals: "Ens han menystingut com a demarcació de Tarragona i ens hem de plantar", ha dit Llauradó, en el transcurs d'un esmorzar amb els mitjans de comunicació.

La presidenta considera que "necessitem actuar de forma conjunta en aquells temes que ens afecten" i ha recordat que "hi ha objectius que ja tenen consens a hores d'ara". Per això Llauradó creu que "cal fer un pas definitiu" en la defensa dels interessos del territori i aposta per fer-ho "no només administrativament, sinó políticament", bé sigui davant l'Estat o la Generalitat. Al mateix temps, la presidenta de l'ens provincial considera que aquest front hauria d'incloure "les cambres de comerç, les patronals, els sindicats i les plataformes ciutadanes".

Tot i que no existeix una àrea metropolitana a la demarcació, Llauradó creu que la Diputació de Tarragona "és allò que més s'hi assembla" i, per això, posa a la disposició l'estructura de l'ens "perquè és el més pràctic, ja que l'engloba territorialment" el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. Finalment, la presidenta és del parer que la Diputació "estigui al costat dels municipis afectats" i que el lideratge d'aquest front comú ha de ser compartit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: