Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP qüestiona la reacció dels alcaldes en l'accident a Iqoxe

La formació presentarà mocions a tots els ajuntaments

Imatge de regidors de la CUP al Camp i l'Ebre, amb Oriol Olivé (la Canonja) al centre i la diputada cupaire Natàlia Sànchez, en roda de premsa davant l'Ajuntament de Tarragona, en relacio a l'explosió a Iqoxe, el 23 de gener del 2020 Imatge de regidors de la CUP al Camp i l'Ebre, amb Oriol Olivé (la Canonja) al centre i la diputada cupaire Natàlia Sànchez, en roda de premsa davant l'Ajuntament de Tarragona, en relacio a l'explosió a Iqoxe, el 23 de gener del 2020 NÚRIA TORRES / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 23 Gener 2020 11:16

La CUP qüestiona l'actitud dels alcaldes davant l'accident a Iqoxe la tarda del 14 de gener passat. Considera que no tot recau en la gestió externa -par part de Protecció Civil- i que els alcaldes dels municipis químics tindrien la seva part de culpa. La formació veu "indicis" de que "no van fer tot el possible perquè sonessin les sirenes".

Més enllà de les mancances en la gestió dels protocols, els cupaires exigeixen que es depurin responsabilitats penals sobre l'empresa accidentada i que l'administració faci controls més exhaustius. A partir d'aquí, la formació ha anunciat que presentarà mocions a tots els ajuntaments, en les quals també es recolliran acords per fer estudis independents sobre la qualitat de l'aire i en relació als riscos de la petroquímica i el seu impacte real al territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: