Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova les bases d'accés a una nova temporada dels horts socials

Hi ha tretze places disponibles, deu per a persones en situació de vulnerabilitat i tres per a persones que tinguin ganes d'aprendre a conrear verdures ecològiques

Ja s'ha obert el termini per presentar-se a optar a un dels 13 horts de l'Ajuntament de Montblanc Ja s'ha obert el termini per presentar-se a optar a un dels 13 horts de l'Ajuntament de Montblanc AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 21:43

La junta de govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat les bases d'accés de licitació pública per a l'arrendament de parcel·les destinades a horts socials i ecològics de Montblanc.

D'aquesta manera es regula el procediment d'accés per a la participació en el projecte d'Horts Socials i Ecològics de Montblanc de formació i cohesió social que inclou la cessió d'una parcel·la per al cultiu d'horta d'autoconsum per una durada de dos anys.

El projecte es va iniciar a l'any 2012 a partir de la col·laboració de diverses entitats del poble, l’Ajuntament de Montblanc i Serveis Socials del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i actualment penja de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc.

Aquest projecte té una doble finalitat: per una banda, la producció d'aliments frescos i de qualitat per a l'autoabastiment de famílies en situació de pobresa alimentària i, per altra banda, l’apoderament de les persones en risc d'exclusió social, promocionant la convivència i facilitant la cohesió social entre persones del municipi.

Les places disponibles

En total, els ciutadans poden tenir accés a una de les 13 places en que compta el projecte. D'aquestes 13, 10 van destinades a persones en situació de vulnerabilitat i inclouen la cessió d’una parcel·la de forma gratuïta. Les 3 places restants, van destinades a qualsevol persona amb ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques, contribuir als objectius del projecte i aprendre a conrear verdures de forma ecològica.

Totes les bases detallades es troben a la pàgina web de l'Ajuntament de Montblanc i, també, al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Montblanc (e-tauler). El termini de presentació de sol·licituds acaba vint dies després de la publicació al tauler d'edictes de les bases.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: