Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona decreta dos dies de dol oficial per les víctimes de l'explosió al complex petroquímic

L'alcalde Pau Ricomà convoca la junta de portaveus aquest dimecres al migdia

 Bombers preparant material davant d'un dels camions, i també d'un agent dels Mossos d'Esquadra, a l'accés de de la planta d'IQOXE a la Canonja, on aquest dimarts es va produir una explosió Bombers preparant material davant d'un dels camions, i també d'un agent dels Mossos d'Esquadra, a l'accés de de la planta d'IQOXE a la Canonja, on aquest dimarts es va produir una explosió ROGER SEGURA / ACN
Vida Municipal ACN
Dimecres, 15 Gener 2020 10:50

L'Ajuntament de Tarragona ha decretat dos dies de dol oficial per "la gravetat" de l'explosió d'aquest dimarts a l'empresa IQOXE del polígon petroquímic sud que ha provocat la mort d'una persona i una altra de desapareguda i vuit ferits. Durant aquest període de dol se suspenen recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències del consistori.

L'alcalde Pau Ricomà ha convocat una junta de portaveus a dos quarts d'una d'aquest dimecres per parlar dels fets ocorreguts i aportar tota la informació que el disposa el govern municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: