Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ja es poden votar les propostes seleccionades dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà

Les 39 propostes seleccionades es poden votar durant aquest mes de gener

Imatge d'arxiu del cartell de la campanya 'Tu decideixes' dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà Imatge d'arxiu del cartell de la campanya 'Tu decideixes' dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 02 Gener 2020 18:13

Aquest mes de gener s’ha posat en marxa el procés de votació de l’edició 2 dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà, amb un total de 39 propostes seleccionades. En referència a les propostes realitzades per part de la ciutadania, la xifra arriba gairebé a les 200. D’aquestes, 84 no compleixen els criteris establerts, 10 són propostes que ja contempla realitzar l’equip de govern i, per tant, ja estan incloses en els pressupostos, i 65 són propostes repetides.

Durant aquest mes està obert el període de votació. Hi poden participar les persones empadronades a Roda de Berà i que siguin majors de 16 anys, i la votació es pot fer de forma presencial o a través de la pàgina web www.tudecideixesrdb.catPer fer-ho, només cal presentar la butlleta participativa i el DNI o NIE. Cal votar 3 propostes, 1 d’àmbit general (en benefici de tot el municipi) i 2 de barris diferents.

En l’àmbit general s’hi contemplen 5 propostes, com un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, màquines per retornar ampolles de plàstic a canvi de diners, adequar espais públics amb plantes i flors, fer una zona de mountain bike i instal·lar un wc al Camí de Ronda. La resta de propostes són dels diferents barris: 16 del nucli urbà, 2 de Berà, 1 de Berà Mar, 3 de l’Eixample, 6 del Francaset, 1 de La Barquera i el Mas Roig, i 2 de La Martorella i el Roc de Sant Gaietà. Entre finals de gener i durant el mes de febrer es donaran a conèixer les propostes guanyadores i es farà valoració del procés per tal de, si s’escau, millorar-lo. 

El govern municipal destinarà una partida de 128.000 euros -que es contemplarà als Pressupostos de 2020- per realitzar les propostes que resultin més votades. La quantitat de propostes que s’executaran serà en funció del cost d’aquestes, fins arribar al límit pressupostari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: