Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació farà aquest estiu "Plens a la fresca" per apropar la institució als municipis

Els plenaris de juny, juliol i agost se celebraran al vespre en tres places per determinar de Reus, el Vendrell i Amposta

Imatge d'arxiu d'un plenari de la Diputació de Tarragona Imatge d'arxiu d'un plenari de la Diputació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Desembre 2019 09:53

Segons ha pogut saber InfoCamp, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha adreçat una carta aquest dissabte 28 de desembre a tots els alcaldes i alcaldesses del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès per notificar-los que l'ens supramunicipal celebrarà, a partir de l'any 2020, plenaris fora del Palau de la Diputació.

Sota el lema "Plens a la fresca", la campanya vol apropar la institució als diversos territoris de la demarcació: "L'objectiu és que la ciutadania conegui millor els serveis que fa la Diputació als municipis". Els plenaris que se celebraran al vespre i en una plaça seran els del mes de juny (Reus), juliol (El Vendrell) i agost (Amposta).

El fet de triar aquests primers tres municipis respòn, d'una banda, a la visutalització dels tres territoris que integren la Diputació -Camp, Ebre i Baix Penedès- i, per l'altra, per la coincidència amb les festes majors d'aquestes poblacións: "Vam pensar que si celebràvem un ple coincidint amb festes majors com les de Sant Pere, Santa Anna o la Mare de Déu d'Agost, arribaríem a més gent i, de passada, seria un incentiu pels nostres diputats i diputades perquè no s'avorrissin", afirma Llauradó.

Sens dubte, la mesura ja ha provocat reaccions de tot tipus -a favor i en contra- i caldrà veure si en el pròxim plenari de l'ens provincial -al Palau de la Diputació- s'acaba donam llum verda a la campanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: