Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà transforma la Borsa de Treball en el Departament d’Ocupació

La primera de les accions implementades ha estat el servei ‘Coaching Professional' per cercar feina o millorar la que tenen

Servei de "Coaching professional" de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Roda de Berà Servei de "Coaching professional" de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Roda de Berà AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Desembre 2019 12:40

Amb l’objectiu de fer un salt qualitatiu per oferir un ventall més ampli i personalitzat dels serveis relacionats amb el món laboral, la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Manel González, ha donat un nou enfocament a l’anomenada Borsa de Treball, transformant-la en Departament d’Ocupació.

La primera de les accions implementades ha estat el servei ‘Coaching Professional’. El nou projecte es va presentar el passat dimecres a les dependències del departament d’Ocupació, i encara hi ha alguna plaça disponible per a aquelles persones que els hi pugui interessar. Es tracta d’una eina de gran utilitat per a aquells rodencs i rodenques que cerquin feina o vulguin millorar la que tenen actualment. Les sessions, que són individuals i adaptades a les competències personals de cada usuari, són a càrrec d’un coach professional. S’ofereix orientació personalitzada i adaptada per a cada persona que està en procés de recerca de feina.

El departament s’ha adaptat a les noves tecnologies, i durant el proper 2020 incorporarà una plataforma online per a usuaris que cerquin feina i, alhora, per a empreses que busquin candidats.

Una altra de les novetats serà la creació d’un espai coworking per a nous emprenedors del municipi i/o emprenedors actius que podran aportar coneixements i experiència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: